AMRO biträder företag, föreningar och privatpersoner i hela landet. På AMRO finns det lång erfarenhet av att jobba med aktörer verksamma i fastighetsbranschen, frågor som rör bostadsrättsföreningar, bolagsrättsliga frågor, köp och försäljning av bolag (aktieöverlåtelser) resp. verksamhetsöverlåtelser (inkråmsöverlåtelser), bank- och finansfrågor samt tvistelösning.

Varför ska du välja AMRO? På AMRO lovar vi att:

  • Göra allt för att du ska bli supernöjd med ditt val av oss som din leverantör av juridiska tjänster. Inte bara nöjd. Utan supernöjd!

  • Göra allt för att du ska vilja ha en långsiktig affärsrelation med oss. Hos oss är alla uppdragsgivare "den stora klienten på den mindre byrån!” Inte tvärtom.

  • Göra allt för att du ska uppnå de mål som du har satt upp för din verksamhet. Vi säger inte att vi kan allt, men tillsammans med vårt nätverk av oberoende experter kan vi anpassa rådgivningen till just ditt uppdrag på allra bästa sätt.

  • Göra allt för att du ska uppfatta oss som kostnadseffektiva. Oavsett vem du jämför oss med! Vår prissättning anpassas till uppdraget och är helt transparent. I många fall erbjuder vi desstuom ett i förväg meddelat fast pris för uppdraget.

Vi tummar inte på vår ambition att tillhandahålla rådgivning som har ett högre värde än vad den kostar. Vi kallar det för ”Rådgivning som skapar mervärde!” Tack vare vårt breda utbud är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med att ha valt oss.

Om du klickar på Tjänster kan du se expempel på de uppdrag som vi åtar oss att utföra till i förväg bestämda priser. Om du inte hittar det du söker är du välkommen att kontakta oss för att få uppgift om det pris som vi kan erbjuda för den tjänst eller det avtal som du behöver hjälp med.

Titta också gärna in på vår "Facebook"-sida med jämna mellanrum (via knappen längre ner på sidan). Där kommer vi att löpande lägga upp intressanta nyheter och uppdateringar.

Läs gärna mer under våra övriga flikar om vad vi jobbar med, vårt sätt att arbeta och vilka vi är. Hör gärna av dig till oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa till att lösa den aktuella situationen som du står inför och har frågor och funderingar om. Vi hoppas på ett snart återseende!